Therapy Office

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
GESTALT TERÁPIA

Ahol igazán önmagad lehetsz

 


Hogyan dolgozom?

Biztonság és elfogadás.

Ez a két szó jellemzi leginkább a folyamatot, ahogy dolgozom. Szeretek olyan közeget teremteni, ahol klienseim a legnagyobb biztonságban és elfogadásban kifejezhetik vágyaikat, szembenézhetnek tökéletlenségeikkel, nehézségeikkel. Maga a változás is így tud elkezdődni: az elfogadással és a szembenézéssel. 

 

Fókusz és tudatosítás.

Ez a másik fontos összetevője a munkámnak: segítem tudatosítani azt, ahogyan a klienseim létrehozzák– akár újra és újra – azokat a helyzeteket, amelyek aztán nehézséget okoznak az életükben. A tudatosításon és a lehetőségek feltárásán keresztül vezet az út valami újnak a megszületéséhez.

Mentálhigiénés és Gestaltos szakemberként az önismeret fejlesztésén keresztül a lelki egészség fenntartásáért dolgozom.

Az általam nyújtott szolgáltatás nem minősül egészségügyi ellátásnak és nem pszichoterápia. Nem dolgozom pszichés betegekkel.

Szeretek Andreával dolgozni, mivel minden alkalommal egy "AHA élménnyel" távozom. Sosem szorítja keretek közé a beszélgetést, csak mindig a megfelelő irányba terelgeti és figyel minden apró szóra, majd ezekkel rámutat a háttérben lévő dolgokra, melyek a gyökér okok. És ezeket megtalálva segít a megoldásban.

(Ani)

Andival dolgozni biztonság, megengedés és hosszú távon ható felismerés. Az útkeresésemben segített. Amire akkor rájöttem, azóta is iránytűként szolgál az életemben.

(Judit)

Andrea strukturált, érzékeny, figyelmes és nagy szakmai tapasztalatú hozzáállása támogatott vezetői kihívásaim megoldásában. Nagyon jól megtalálta a mélyebb összefüggések és okok feltárása mellett a kis gyakorlati lépésekben történő megvalósítás hatékony ötvözetét.

(Kriszta)

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon